متن کامل خبر


 
بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک آغاز شد

خلاصه خبر: بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک روز سه شنبه دوازدهم اردیبهشت ماه با حضور دکتر وحید احمدی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اساتید برجسته این حوزه، نمایندگان صنعت و دانشجویان علاقمند در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه آغاز شد.

بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک روز سه شنبه دوازدهم اردیبهشت ماه با حضور دکتر وحید احمدی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اساتید برجسته این حوزه، نمایندگان صنعت و دانشجویان علاقمند در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه آغاز شد.
دکتر غلامحسین لیاقت دبیر کنفرانس ضمن اشاره به پیشینه برگزاری همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک، در خصوص اهداف آن گفت: همایش بین المللی مهندسی مکانیک همه ساله با همکاری یکی از دانشگاه های کشور با هدف ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی دانشگاه‌ها در شاخه های مختلف مهندسی مکانیک و تبادل اطلاعات علمی بین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، مهندسان و صنعتگران این حوزه برگزار می گردد.
وی افزود: دانشگاه تربیت مدرس برای دومین بار میزبان این همایش است و با همکاری و حضور 23 دانشگاه مطرح کشور در حوزه مهندسی مکانیک، کنفرانس بیست و پنجم را با نوآوری های بسیار برگزار کرده و زمینه ساز ایجاد ارتباط مؤثر بین دانشگاهیان و صنعتگران شده است. یکی از نوآوری های صورت گرفته در این همایش، توجه ویژه به مقوله شرکت های دانش بنیان می باشد که در این زمینه با دعوت از برخی شرکت های دانش بنیان برای نمایش دستاوردهای خود و تشکیل پنل تخصصی " نقش اقتصاد دانش بنیان در تولید و اشتغال" با حضور صنعتگران موفق دانش بنیان و همچنین برگزاری کارگاه آموزشی فرصت ها و ریسک های شرکت های دانش بنیان، علاقمندان را بیشتر با این شرکت ها آشنا می کنیم.
دکتر لیاقت ادامه داد: در کنفرانس امسال تعداد یک هزار و 900 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال گردید. با توجه به محدودیت زمان یک هزار و 200 مقاله پذیرفته شد که 800 مقاله بصورت شفاهی و 400 مقاله بصورت پوستر در سه روز همایش ارائه می گردد.
در بخش دیگری از مراسم افتتاحیه همایش، دکتر محمد رضا حایری یزدی رئیس انجمن مهندسی مکانیک ایران با اعلام بیست و پنجمین سالگرد تأسیس انجمن، کنفرانس سالانه را فرصتی مغتنم برای ارتباط فعالان صنعت، پژوهشگران، مهندسان، مدیران و کارشناسان صنایع برشمرد و گفت: ترویج علم، معرفی دستاوردها، افزایش آگاهی و تعریف استانداردها، ارائه خدمات ،جوایز و اعتبارات حرفه ای را می توان به عنوان برخی از مأموریت های انجمن های تخصصی دانست. برگزاری این همایش که سرآمدان حوزه مکانیک را گرد هم جمع می کند فرصت هم اندیشی را برای پژوهشگران بخش های مختلف این رشته فراهم می کند.
وی در ادامه از بحران آلودگی هوا، آب و خاک، فرار مغزها، ارتباط ضعیف صنعت و دانشگاه، توسعه اقتصاد دانش بنیان و... به عنوان مهمترین چالش های فراروی جامعه مهندسان کشور نام برد و افزود: حوزه مهندسی با چالش های مهمی مواجه است که می توان آنها را در سه بخش، آموزش، پژوهش و دانش آموختگان تقسیم بندی کرد و با مطالعه بر روی هر یک از آنها، به راهکارهایی برای حل این معضلات در آینده دست یافت.
گفتنی است، بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک دوازدهم اردیبهشت ماه جاری آغاز و به مدت سه روز ادامه دارد. برگزاری مسابقه طرح های نوآورانه در آموزش مهندسی مکانیک که با همکاری و حمایت موزه علوم و فناوری برگزار می شود از بخش های ویژه این همایش است.


12 اردیبهشت 1396 / تعداد نمایش : 3224